Haloo helsinki
ALSO Expo bileet 2014, artisti Haloo Helsinki,
kuvaaja Mikko Ovaska

Arvot

LUOTTAMUS

Molemminpuolisen luottamuksen pohjalle rakentuu aivan jokaisen unelman rakentaminen. Asiakkaalle se merkitsee levollisuutta projektin edetessä. Tuotantotiimin keskinäisellä luottamuksella mahdollistetaan se, että toteutetaan se mitä luvataan -voimme allekirjoittaa jokaisen kohtaamisen omaksemme ja asiakkaalle luovutetuksi.

ARVOSTUS

Arvostamalla ja kunnioittamalla toinen toisiamme sekä toistemme työtä, osaamista, luottamusta ja asiantuntijuutta, saamme yhdessä aikaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Me tarvitsemme toisiamme ainutkertaisen kokonaisuuden luomiseen.

LÄPINÄKYVYYS

Läpinäkyvyys on konkretiaa. Asiakas tietää tuotannossa jokaisen alihankkijan nimen - sillä loistavat tuotannot eivät ole one woman show, vaan yhteen nivottu tarina useiden osaajien taidonnäytteitä. Läpinäkyvyys on myös budjetääristä. Kustannevaraus on asiakkaalle läpinäkyvä kokonaisuus pohjautuen kunkin alihankkijan osoittamiin summiin. Läpinäkyvä toiminta mahdollistaa avoimen ja luottamuksellisen kanssakäymisen koko työryhmän kanssa asiakkaalta alihankkijoille.

KOHTAAVUUS

Kohtaavuus on jopa hyvin filosofinen arvo ajankuvassa. Lähtökohtaisesti uskon, että jokainen tapahtuma on tehty kohtaamisen foorumiksi ja jokainen ihminen on mukana tapahtumassa joko työkseen tai osallistujana kohtadakseen ihmisiä. Tuon ainutkertaisen kohtaamiseen eteen tulee luoda aina toimenpiteitä ja luovia panostuksia. Emmehän koskaan tiedä mikä uusi yhteistyön polku kohdattaessa on alkava.