suvinurme
Suvi Nurme
Kuvaaja: Kersti Niglas

“On the Road of the Life” - Kutsu matkalle elämän kohtaamisten!

Olipa ihmisiä yksi tai tuhat niin kohtaaminen on aina ainutkertainen!


HOUSE OF THE GOOD FEELINGS OY:n sydämen asiana on luoda asiakkaalle laadukkaita, ainutlaatuisia, kohtaavia sekä merkityksellisiä hetkiä. Keskeistä ei niinkään ole tapahtuman suuruus ja mittaluokka - sen sijaan olennaista on kokonaisuuden merkityksellisyys asiakkaalle. Tärkeimpänä ja yhdistävänä tekijänä kokonaisuuksissa on se, että kohtaamisia on aina yksi - kahden tai useamman ihmisen välillä. Ja tuon kohtaamisen mahdollistamiseksi teemme yhdessä tiimimme kanssa kaikkemme - innovatiivisuudella luottamuksella ja läpinäkyvyydellä.

Silmissäni asiakkaalla on aina unelma ja sitä unelmaa lähdemme toteuttamaan yhdessä huikean asiantuntijatiimin kanssa. On merkityksellistä voida rakentaa luottamus asiakkaaseen ja aidosti hakea aina paras mahdollinen ratkaisu. Oli kyseessä sitten asiakkaan toive luoda tai kehittää esimerkiksi myynti- tai markkinointitoimenpiteitä tai henkilöstön hyvinvointia.

Tervetuloa matkalle HGF:n kohtaaviin tapahtumiin jotka tehdään välittämisellä, suurella sydämellä, rinnallakulkijuudella sekä huikealla ammattitaidolla - yhdessä!

Kohtaamisiin! 

suvi_nimmari 

Suvi Nurme