toimintatapa
ALSO Expo bileet 2012, artisti Michael Monroe,
kuvaaja: Marjaana Malkamäki

Toimintatapa

House of the Good Feelings Oy:n tapa toimia on hyvin rinnallakulkevaa toimintaa. Se tarkoittaa asiakkaalle läsnäolevaa, avointa, kuuntelevaa toimintamallia – hyvällä fiiliksellä. Kun lähdemme tekemään tuotantoa ja toimeksiantoa olemme asiakkaalle uusi työpari, jonka kanssa matkataan kohti annettua tavoitetta.

Asiakkaan esittämää haastetta lähdetään tarkastelemaan koko luovan tuotantotiimin voimin. Näin asiakkaalle esitettävä idea ja budjetti ovat aina toimintavalmis ja raameissaan pysyvä kokonaisuus, ei pilvissä leijuva illuusio.

Työryhmän yksi voimatekijä on myös jokaisen oikeus tuoda oma ideansa ja innovaationsa suunnittelupöytään kokonaisuutta pohdittaessa. Tässä toimintamallissa toteutuu mitä suurimmissa määrin yrityksen arvot.

Innovatiivisen luovan toiminnan ohella yrityksen toimintapaan liittyy sekä tarkan budjetin koostaminen että koko tuotannon –tuotantoryhmän ja asiakkaan– työvälineenä toimivan tarkan tuotantomanuaalin käsikirjoittaminen. Tuotantomanuaali on kuin sävellys –hyväkin orkesteri tarvitsee tarkat nuotit soittaakseen täydellisen sinfonian.

Toimintakulttuuriimme kuuluu myös palvelevuus eli jokaisessa tapahtumassa on henkilökuntaa palvelemassa niin asiakkaita kuin isäntiä ja artistejakin.

Tuotanto ei ole koskaan ohi vielä tapahtuman loppuessa. Tapahtuma on ohi vasta kun kaikkien alihankkijoiden laskut on suoritettu. Tämä on kunnia-asia yritykselleni, josta kertoo myös yrityksen luottoluokitus.